Παραλία Βράχου

Ίσως η πιο εντυπωσιακή παραλία. Ακριβώς δίπλα της βρίσκεται η παραλία της Λούτσας. Και οι δύο ενωμένες αλλά ταυτόχρονα και με ευδιάκριτα «σύνορα», απλώνονται σε έξι ατέλειωτα χιλιόμετρα χρυσαφένιας αμμουδιάς. Οι υποδομές είναι εξαιρετικές για τους παραθεριστές, καθώς λειτουργούν super market, εστιατόρια, ταβερνάκια και καφετέριες. Η παραλία του Βράχου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Πρέβεζας αλλά και της Ελλάδας γενικότερα. Ο οικισμός παρέχει όλες τις ανέσεις για τον ταξιδιώτη που θέλει να ξυπνάει το πρωί, να βγαίνει από το δωμάτιο και να βρίσκεται αμέσως στη θάλασσα.

Χαρακτηριστικά Περιγραφή
Απόσταση από την πόλη 30 χλμ
Τυπολογία Κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και λεπτή άμμο και μεγάλο μήκος ανάμεσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον. Τα νερά της βαθαίνουν ομαλά.
Εξοπλισμός Πλήρως εξοπλισμένη, ομπρέλες, ξαπλώστρες, ντουζιέρες και αποδυτήρια που παρέχονται από τα beach bars που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας.
Δραστηριότητες Πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες που μπορεί να δοκιμάσει ο επισκέπτης.
Εστιατόρια Η Λούτσα και ο Βράχος διατρέχονται από έναν κεντρικό δρόμο ο οποίος από τη μια μεριά κατακλύζεται από ενοικιαζόμενα δωμάτια και beach bars και από την άλλη μεριά ξεκινά η πλατιά αμμουδιά.